top of page
slider4.2-1024x366.png

Wie zijn wij?

RoBo Parket is al ruim tien jaar uw specialist op het gebied van parketvloeren. RoBo Parket wordt geleid door mij, Marco de Boer. Met meer dan 25 jaar werkervaring kan ik u perfect van dienst zijn. Wij zien elke parketvloer als een nieuwe uitdaging, die wij vakkundig en met veel plezier voor u leggen. Bij RoBo Parket geldt een passie voor parketvloeren.

Onze passie
Parketvloeren leggen, zien wij als een ambacht. Wij werken met het puurste hout en alles wordt met de hand op maat gemaakt. Zo krijgt u geen standaard vloer, maar krijgt u een vloer die echt bij u en uw ruimte past. Elke parketvloer kan volledig afgestemd worden op uw wensen.
De vloer is een visitekaartje en bepaalt de sfeer en uitstraling van een ruimte. Het is dan ook erg belangrijk dat de vloer helemaal naar uw smaak is.

Wat wij doen
Onze diensten bestaan uit het leggen van nieuwe parketvloeren, bestaande parketvloeren opknappen en repareren en parketvloeren onderhouden. Heeft u een beschadigde parketvloer of ziet de parketvloer er niet meer mooi uit? Ook dan kan RoBo Parket u uitstekend van dienst zijn. Voor elke parketvloer is een vakkundige oplossing te bedenken om de parketvloer weer op en top te maken. Zo kunnen wij u parketvloer schuren en behandelen met olie of lak. Ook is een nabehandeling met olie of lak mogelijk. Na onze behandeling ziet uw parketvloer er weer fris en mooi uit!

Hoe Wij Werken
Wij komen graag bij u langs om uw parketvloer te bekijken voor een op maat gemaakt, vakkundig en eerlijk advies. Ook als u een nieuwe parketvloer wilt, komen wij graag bij u langs om de ruimte te bekijken zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. Tevens kunnen wij u dan ook voorzien van een prijsopgave.

Enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op!

Over ons: Over mij
bottom of page