top of page
2b5fcc2d-fbc7-47f3-a688-eaa677879021.jpg

Leggen

Robo parket staat garant voor vakmanschap. Bent u op zoek naar een mooie parketvloer die bij u past? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
U kunt kiezen uit vele mogelijkheden, zo kunt u kiezen uit verschillende legpatronen, houtsoorten, kleuren en u kunt kiezen voor olie of lak. Uiteraard kunnen wij u hierover ook adviseren.

Manieren van leggen

Robo parket kan u onder andere voorzien van een klassieke parketvloer, visgraatmotief, tapisstroken, mozaïek, hoogkant, kopshout, planchettes en lamel parket. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Uiteraard kunt u bij ons uw wensen kenbaar maken, zodat wij een vloer kunnen creëren die bij u past. In ons portfolio ziet u enkele voorbeelden.

Trapbekleding

Naast het leggen van parket op vloeren, bekleden wij ook trappen met eiken panelen. . Ook kunt u ervoor kiezen om LED verlichting in de trap te integreren. Wij zullen dan tegelijkertijd met het plaatsen van de eiken panelen de LED verlichting plaatsen. De LED verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder wit, rood, blauw en groen.

Leggen: Diensten
bottom of page